Masternode "Not running, contact support"

Divi Team,

I deployed a copper masternode this morning on my desktop.
Address: DBndEmK7yddMteNhB79VENPHsyS8kpshir

The masternode ran for a couple hours but now indicates that it is “not running, contact support”.

I currently have two yearly masternode subscriptions through Paypal and 1 monthly subscription. I am only running one other silver node at this time. So I should have 2 available subscriptions to run another node.

Please help. Thank you

Expected behavior


Actual behavior


Operating system


  • [ ] Mac OSX
  • [ ] Windows 10
  • [ ] Windows 8/8.1
  • [ ] Linux Ubuntu 16.04
  • [ ] Linux Ubuntu 18.04
  • [ ] Linux Debian
  • [ ] Other UNIX/Linux distribution

Detailed reproduction steps


Hey brother did you get help in the live channel yet?

Oh I see you have already!

Yes telegram is LIVE support the forums are more a wait and see!

Glad you got your new node up and running if you need anything let us know!

Divi Support,

I deployed my Gold Masternode a couple of weeks ago, but it will only run for a few hours and then I get the," not running contact support". I restart, and the same thing happens. Can you help me?

Hey Brian we do live Support in Telegram nearly 24/7

Never restart you node if it says “contact support” restarting wont help you!

Otherwise post the masternode account address and Ill look it up for you and follow up

Looking forward to hearing from you!

I tried searching for Divi Support (Official) on Telegram. Nothing comes up.

all you need to do is click the link above :slight_smile: it will take you right there.

The yellow text above is a link to Divi Support (official) I can see the forum doesn’t make it easy.

or take this like Divi Support Telegram (Official)